Steun ons

Het Apollo Ensemble bestaat uit topmusici uit alle delen van de wereld. Gepassioneerd en ambitieus zijn we, al dertig jaar lang. Ons doel is om nog meer mensen te laten genieten van wonderschone muziek, van eeuwenoud tot hedendaags. We verwelkomen heel graag uw eenmalige gift of ondersteuning als Vriend!

UW EENMALIGE GIFT
Help ons bouwen aan de toekomst door uw ondersteuning van het Apollo Ensemble. Een internationaal toonaangevend muziekgezelschap om trots op te zijn. Voor welk bedrag u ook kiest, uw bijdrage maakt voor ons ensemble het verschil. Mogen wij u daarvoor alvast hartelijk bedanken?

In deze rekenmodule kunt u gemakkelijk zien hoeveel een gift aan het Apollo Ensemble u netto kost, na aftrek van eventuele belastingvoordelen.

Hier doet u uw gift aan het Apollo Ensemble. [techniek volgt]

UW ONDERSTEUNING ALS VRIEND
Vriendschap ontstaat in een gezamenlijke passie. Apollo en de Vrienden werken voortdurend samen om de mooiste bekende en onbekende klassieke muziek te beleven met oud en nieuw publiek. Muziek in pure vorm, zoals die al eeuwenlang mensen ontroert, fascineert en inspireert.

Meldt u hieronder aan als Vriend, u steunt ons dan structureel en dat stellen wij zeer op prijs. Voor welke vorm u ook kiest, uw bijdrage maakt voor ons ensemble het verschil. Bij voorbaat veel dank!

CULTURELE ANBI
Stichting Apollo is door de belastingdienst aangewezen als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) hetgeen betekent dat uw gift onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar is. Uw gift wordt voor 125% in aanmerking genomen bij het opgeven van uw aftrekposten. Per jaar kunt u maximaal € 5.000 schenken volgens deze regeling.

In deze rekenmodule kunt u gemakkelijk zien hoeveel een gift aan het Apollo Ensemble u netto kost, na aftrek van eventuele belastingvoordelen.

Download informatiedocument ‘Standaardformulier publicatieplicht ANBI Algemeen

Ik word Vriend van het Apollo Ensemble!

Helikon Vriend: voor een minimumbedrag van € 40 per jaar ontvangt u de digitale nieuwsbrief, speciaal voor Vrienden.

Parnassus Vriend bent u vanaf € 100 per jaar. U ontvangt de Vrienden-nieuwsbrief en krijgt tweemaal per jaar een uitnodiging tot het bijwonen van een repetitie van het ensemble.

Olympus Vrienden ondersteunen ons jaarlijks met € 500 of meer. Zij ontvangen de Vrienden-nieuwsbrief, kunnen twee maal per jaar een repetitie bijwonen en krijgen de gelegenheid om samen met de musici te lunchen. Tevens ontvangen zij een uitnodiging voor het Nieuwjaarsconcert en receptie.

Aan het einde van uw Vriendenjaar wordt u eenmalig benaderd of u uw vriendschap voort wilt zetten.

 

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dank aan onze sponsoren

naar
boven


onze nieuwsbrief ontvangen

Nieuwsgierig naar onze concerten, opnamen en andere activiteiten? Laat u eenvoudig op de hoogte houden. De nieuwsbrief komt gemiddeld 8x per jaar uit.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.