TERUG NAAR OVERZICHT

Viva la musica Italiana / Italian delight

Italiaanse barokmuziek is divers: Opzwepende dansen, virtuoze sonates of hartstochtelijke melodieën. Dit programma is een vervolg op het succesvolle “German Delight” en bevat triosonates en sonates van Vivaldi, Corelli, Veracini, Lotti en Vitali.

David Rabinovich, Daphne Oltheten – viool
Thomas Oltheten – fagot
Marion Boshuizen – klavecimbel

Na concerten in Almere en Lelystad gaat Apollo back to Brazil!

In 2017 hebben we met het Apollo Ensemble een heel succesvol tournee gemaakt in Brazilië. Het vervolg, eerst gepland voor 2020 (Corona), kon helaas niet doorgaan. De contacten bleven echter warm en daarom zijn we heel enthousiast om in juli a.s. concerten en masterclasses te kunnen geven. Ons programma’s Italian Delight zal op 6 mooie concertlocaties te horen zijn. Ook kijken we verder naar de komende jaren waarin we een samenwerkingsproject gaan doen om een stukje van de rijke Braziliaanse cultuur naar Nederland te halen.

naar
boven


onze nieuwsbrief ontvangen

Nieuwsgierig naar onze concerten, opnamen en andere activiteiten? Laat u eenvoudig op de hoogte houden. De nieuwsbrief komt gemiddeld 8x per jaar uit.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.