Weihnachtsoratorium
18 december in Utrecht

J.S. Bach Weihnachtsoratorium, compleet

Naar aanleiding van de persconferentie van 8 december jl. hebben we moeten besluiten om het Weihnachtsoratorium te annuleren. Als u een kaartje heeft gekocht krijgt u gewoon uw geld terug.
Gelukkig gaan onze concerten met “een koninklijke kerst” nog wel door. Op 26,27, 30 december en 1 januari. Voor een publiek van max 30 mensen. Daarom spelen we op 26 en 27 december de concerten 2 keer. Wees welkom!

Kerst in volle glorie, dat is het Weihnachtsoratorium. Zes cantates volgen het verhaal van de geboorte van Jezus tot en met de drie koningen. De transparante bezetting met vier zangers en de feestelijke bezetting met trompetten, pauken en hoorns maken dit werk tot een vreugdevolle en toch intieme belevenis.

Het Apollo Ensemble staat bekend om zijn gloedvolle vertolkingen van muziek uit de periode van 1600 tot 1850, van barok tot vroege romantiek. Het maakt daarbij gebruik van historische instrumenten. Het ensemble brengt de schoonheid van deze muziek over op een zo breed mogelijk publiek. Professionele musici die op topniveau actief zijn.

Titia van Heyst – sopraan
Franske van der Wiel – alt
Falco van Loon – tenor
Michiel Meijer – bas

Apollo Ensemble met 19 musici
Artistieke leiding: David Rabinovich


Toegang Weihnachtsoratorium compleet: € 62,50 begunstigers* / € 52,50 inclusief programmaboek
Toegang voor een van beide concerten, 17:00 of 20:30 uur : € 42,50 begunstigers* / € 32,50 inclusief programmaboek
* Begunstigers: u koopt een sponsorplaats. Deze is iets duurder dan de gewone entreekaart, maar hiermee ondersteunt u dit concert. Begunstigers krijgen een gereserveerde plek

Uitvoeringen

  • Datum / tijd

    Plaats

  • 18-12-2020
    geannuleerd