Bestuurslid gezocht

Voor de liefde voor muziek

Houd je van klassieke muziek, woon je in Flevoland en wil je je graag inzetten voor een gedreven en toonaangevend muziekgezelschap? Word dan bestuurslid bij het Apollo Ensemble! Het ensemble is sinds jaar en dag gevestigd in Lelystad maar actief tot ver buiten de landsgrenzen.

Het Apollo Ensemble stort zich op de muziek alsof ze voor het eerst mag klinken. Uit ruim vijf eeuwen muziekgeschiedenis, van Monteverdi tot Stravinsky, kiezen we de mooiste kamermuziek en geven stukken nieuwe zeggingskracht. Variëteit in klank vloeit voort uit onze flexibele vorm van duo tot orkest en uit de instrumenten passend bij de tijd van compositie.

Wat telt is de interactie die we werkelijk met ons publiek ervaren; in concerten en op ons Via Musica Festival, door training en coaching van professionals en amateurs, en in langdurige en brede samenwerkingen met scholen.

Veel méér dan vermaak; het Apollo Ensemble ziet muziek als levenskracht!

 

HET BESTUUR
Als lid van het bestuur van Stichting Apollo denk je mee over het beleid en de organisatie en deel je in het enthousiasme waarmee musici en bestuur de stevige positie van het ensemble verder willen versterken. Je zet je netwerk in om hieraan bij te dragen.

Bestuursvergaderingen vinden circa zes keer per jaar plaats in Lelystad. Het gaat om een
onbezoldigde functie. Bestuursleden krijgen onkosten vergoed en hebben vrij toegang tot de concerten van het Apollo Ensemble.

 

REAGEREN
Reacties en vragen om informatie ontvangen we graag via bestuurstichtingapollo@gmail.com t.a.v. Geraldine Raap, voorzitter.
Kandidaten met een migratieachtergrond worden nadrukkelijk uitgenodigd te reageren.

naar
boven


onze nieuwsbrief ontvangen

Nieuwsgierig naar onze concerten, opnamen en andere activiteiten? Laat u eenvoudig op de hoogte houden. De nieuwsbrief komt gemiddeld 8x per jaar uit.

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.