Vrienden

Steun het Apollo Ensemble en word Vriend!

Vrienden van Vrienden Concerten

In 2017 bestaat het Apollo Ensemble 25 jaar!  Dit willen de musici van het Apollo Ensemble graag vieren met de vrienden van  het Apollo Ensemble. U bent tenslotte ons trouwste publiek! Wij trakteren daarom 25 Apollo Vrienden van Vrienden Concerten bij u thuis – met wederom uw vrienden. Lijkt het u leuk om bij u thuis een huiskamerconcert  organiseren?
Dan is dit jubileum de gelegenheid om vrienden, familie, buren en bekenden op  een unieke  manier  van klassieke muziek laten genieten.
Hoe het werkt? Klik hier voor meer informatie.

Waarom Vriend worden?

Het Apollo Ensemble bestaat bij de gratie van publiek. Een vast publiek geeft het ensemble een solide basis om zich te blijven ontwikkelen als professioneel ensemble. Vrienden vormen de kern van het vaste publiek. Zij maken de extra’s mogelijk, waardoor de leden van het Ensemble kunnen excelleren.

Wat doet een Vriend van het Apollo Ensemble?

  • Gaat naar concerten
  • Denkt mee met Apollo
  • Ondersteunt Apollo

Wat doet Apollo?

  • Geeft Vrienden waar mogelijk korting op de concerten
  • Stuurt twee keer per jaar een nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen, waardoor u als eerste op de hoogte bent van nieuwe concerten, workshops en andere activiteiten van het ensemble
  • Betrekt Vrienden bij de verdere ontwikkeling van het ensemble door ze regelmatig hun mening te vragen

Wat doen de Vrienden precies?

Het Apollo Ensemble is na 25 jaar een goed geoliede organisatie. Met behulp van het geld, dat de Vrienden bijeenbrengen worden nieuwe experimenten mogelijk, de aankoop van muziek, de ontwikkeling van de website, het aantrekken van stagiaires enzovoort. De Vrienden zorgen voor de olie in de machine.
U kunt zich opgeven als Vriend door onderstaand formulier in te vullen en daarna op de knop “Ja, ik word Vriend” te klikken.
Na aanmelding krijgt u van ons een welkomstbrief met acceptgiro, waarna u eens per jaar (in januari) een nieuwe acceptgiro krijgt toegezonden.

Voor v.a. € 25,- per kalenderjaar bent u al Vriend, maar meer mag natuurlijk ook.

Wordt vriend!

Uw naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Bedrag per kalenderjaar (verplicht)
€25Meer dan €25

Heeft u gekozen voor 'Meer dan €25', vul dan hier het gewenste bedrag in

E-mailadres (verplicht)